RD Rudka

autor: | Lis 14, 2021 | Nezařazené | 0 komentářů

Hledáte bydlení s dobrou dostupností do Brna, nebo zázemí k Vašemu podnikatelskému záměru, případně investici bytů k pronájmu? Pak právě pro Vás máme nemovitost, která Vám tohle všechno umožní.
Nemovitost je situována ve středu obce s hlavní části domu v řadové zástavbě s průjezdem do dvora. Ve spodním patře je řešený byt s dispozicí 3 plus 1, koupelnou a dalšími 3 místnostmi jako zázemí, komora, sklad. V patře přístupném po samostatném schodišti zvenku je další byt 5 plus 1 po rekonstrukci. Z venkovní strany je možno využít odpočinek pod zastřešeným posezením s venkovní udírnou. Vytápění objektu je centrálním kotlem na dřevo, objekt je napojený na kanalizaci a veřejný vodovod. Na dům navazuje kůlna a technická místnost, dále pak venku umístění sklep V zadní části pozemku najdete  dílnu o rozloze cca 90 m2, která lze využít i jako garáž pro více aut..
Doporučuji prohlídku domu jako zajímavou investici k bydlení i pronájmu, možno vybudovat další jednotky rozdělením stávajícího prostoru. Rádi vám poradíme s financováním i dalšími produkty od Bydlíme úsporně.